fbpx

Besplatna obuka – Poslovna komunikacija (17-18. septembar)

Gradska razvojna agencija CIDEA u saradnji sa Agencijom Spektar organizuje besplatnu obuku pod nazivom “Poslovna komunikacija” za ograničen broj polaznika.

Poslovna komuniciranje je od ključnog značaja za međuljudske odnose u poslovnom okruženju. Efektivno komunicirati znači stvoriti uslove da ono što želite da kažete, šta zapravo kažete i kako to vaša publika protumači, bude konzistentno u poslovnom okruženju.

S obzirom na to da kombinuje neverbalnu komunikaciju, vještinu slušanja i sposobnost upravljanja stresnim situacijama, efektivna poslovna komunikacija može značajno poboljšati međuljudske odnose u poslovnom, kao i u privatnom životu, produbiti veze sa drugim ljudima, poboljšati timski rad, sposobnost donošenja odluka i rješavanja problema.

Obuka iz poslovne komunikacije polaznicima pruža mogućnost da evoluiraju na ličnom planu, da bez bojazni komuniciraju sa različitim tipovima ličnosti i emocionalnih stanja i da prenesu odgovarajuće poruke pojedincima ili grupama.

Obuka se sastoji iz više međusobno povezanih cjelina:

  • Elementi komunikacije,
  • Ciljevi u komunikaciji,
  • Korišćenje ENERGIJE u komunikaciji,
  • Koraci uspješne komunikacije,
  • Povratne informacije, kako ih adekvatno koristiti.

 

Obuka će se održati u prostorijama Agencije Spektar u Banjoj Luci, Bana Milosavljevića br.8, 17 i 18. septembra 2015. godine od 17-20h.

Ukoliko želite da se prijavite na ovu obuku možete poslati email na adresu obuke@agencijaspektar.com

Sve dodatne informacije možete dobiti na telefon 051/321-930