fbpx

Komentari učesnika nakon seminara “Savremeni modeli upravljanja organizacijom”

„Najprije hvala za poziv, potom hvala za sjajnu, stručnu, primjenjivu, odličnu prezentaciju izuzetno kompleksne teme.

Moju maštu si sigurno zagolicao, a vjerujem da je tako i sa ostalim sudionicima. Svaka čast!!!!  U svakom slučaju je bilo uživanje slušati tvoje stručne i praktične savjete. Ako postoji mogućnost, ja bih rado prezentacije u elektronskoj formi, jer sam kolegama u kancelariji odmah jutros iz svojih bilješki prenosila o tvojim sjajnim  preporukama, voljela bih da im pokažem i prezenteciju koju si nama pokazao“.

Amra Muratović, Senior Adviser, Deutsche Gesellschaft für Internationale  Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

Amra Muratovic

 

„Seminar na temu Savremeni modeli upravljanja organizacijom si odlično izložio poučno, profesionalno, teorijski i praktično. To je zaključak i mnogih drugih učesnika sa kojima sam kontaktirao“.

Ranko Dević, Human Resources Manager, Steel Works & Environmental Division Gradiška

 

„Sve pohvale u svakom smislu, kvalitetna organizacija, odlično i jasno izlaganje, kvalitetni slušaoci a ostalo će vrijeme pokazati u radu i praksi. Zelim Vam jos jednom uspjesan rad i sto brzi nastavak seminara“.

Igor Brestovac, Direktor, IS BLIC d.o.o Banja Luka    

 

Igor Brestovac

     

„Želim da Vam čestitam i zahvalim na današnjem predavanju. Bilo je veoma poučno i inspirativno. Molim Vas da mi pošaljete pregled predavanja kako bih sa ostalim članovima uprave prodiskutovala o Vašim prijedlozima“.

Valentina Majkić, Direktor, Majkić d.o.o. Banja Luka

Vanja Majkic

Zahvaljujem na prosljeđenoj prezentaciji, te se istovremeno još jednom zahvaljujem na vrlo dobro prezentiranom seminaru na kojem smo sa zadovoljstvom prisustvovali.

Katja Bregant, Direktor, Telinea d.o.o. Bihać

 

Oduvijek sam izuzetno cijenio entuzijaste i profesionalce predane onom što rade na način da sopstvenim istraživačkim i razvojnim radom pomjeraju paradigme dotadašnje prakse i rutine, mijenjajući tako i ukupan društveno-ekonomski okvir i svijest socijalnih grupa i pojedinaca o evolutivnim mogućnostima i rješenjima…

Čast mi je i zadovoljstvo što poznajem jednog od takvih ljudi!

Sve najbolje vam želim i hvala još jednom!

Miloš Pajić, HR menadžer , Bulgartabac Banja Luka

Milos Pajic

“Vrijeme krize pravo je vrijeme za promjenu i prilagođavanje modela upravljanja organizacijom. Nažalost, svijest o tome dolazi uglavnom u kasnijem trenutku, kada već nemamo dovoljno resursa da ih izvršimo.” Seminar Agencije Spektar o savremenim modelima upravljanja organizacijom

Unija udruženja poslodavaca Republike Srpske

 

Seminar

“Seminar je mrak”. Upoznaću vas sa dirktorima Schracka za Srbiju, Hrvatsku I Sloveniju

Zdravko Marić direktor, Schrack BH Mostar

Zdravko Maric