fbpx

Saradnja na polju zapošljavanja IT talenata Agencije Spektar i Bit Alijanse

Kvalitetno adresiranje IT poslova i predstavljanje istih na prepoznatim platformama značajno je za zapošljavanje IT talenata. S tim ciljem, protekle sedmice Bit Alijansa je potpisala memorandum o saradnji sa Agencijom Spektar iz Banjaluke. Memorandum o saradnji su potpisali Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse i Miroslav Vukajlović, direktor Agencije Spektar. 

Saradnja na polju zapošljavanja IT talenata Agencije Spektar i Bit Alijanse
Miroslav Vukajlović i Tatjana Vučić

“Radujemo se saradnji sa udruženjem najvećih IT kompanija okupljenih oko Bit Allijanse. Ovim činom korak smo bliže ostvarenju zajedničkih ciljeva, promociji izvrsnosti, unapređenju kvaliteta tržišta rada, ljepšem i bogatijem okruženju.  Agencija Spektar je najstarija agencija za posredovanje pri zapošljavanju u BiH. Klijentima nudimo lepezu posebno osmišljenih usluga iz oblasti ljudskih resursasavjetovanje na temu izgradnje efikasnijeg sistema upravljanja, kao i posebno osmišljene treninge za zaposlene. Na www.AgencijaSpektar.com, jednom od najposjećenijih oglašavača konkursa za posao, u narednom periodu, promovisaćemo sve važne aktivnosti Bit Allijanse. “ – istakao je Miroslav Vukajlović, direktor Agencije Spektar. 

Agencija Spektar je najstarija agencija za posredovanje pri zapošljavanju u BiH i prepoznatljiva konsultantska kuća u domenu poslovne organizacije, ljudskih resursa. Agencija Spektar je specijalizovana za pronalaženje i zapošljavanje stalno i privremeno angažovanog osoblja u Bosni i Hercegovini. Kao kompanija posvećena postizanju izuzetnih rezultata na tržištu rada, Agencija Spektar je zaslužila reputaciju uspješne agencije za posredovanje pri zapošljavanju osoblja i rukovodnog kadra u različitim privrednim granama.

Miroslav Vukajlović i Tatjana Vučić

„Zapošljavanje kvalitetnih IT profesionalaca i talenata jedna je od najznačajnijih karika u lancu rasta IT industrije. S tim ciljem, potpisali smo memorandum o saradnji sa Agencijom Spektar za posredovanje pri zapošljavanju, iz Banjaluke, kako bismo u narednom periodu razvili i unaprijedili strategije zapošljavanja. IT industrija ima izuzetan potencijal u ovom domenu, ali je važno isti usmjeriti kako bi bio realizovan sto efektnije. To će nam biti fokus u narednom periodu.“ – navela je Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse.

Izvor: https://bit-alliance.ba/