fbpx

Upravljanje organizacionim promjenama

Poslovanje postaje sve izazovnije i neizvjesnije, bez obzira u kojoj branši organizacije poslovale. 
Zbog čega organizacije ne dostižu očekivanu produktivnost, kako izgraditi organizaciju da odolijeva i pobjeđuje konkurenciju, teme su obuke „Upravljanje organizacionim promjenama“.

Današnje organizacije ne koriste svoje potencijale, najčešće samo mali dio njih. Razlog za to je način organizovanja i upravljanja koji onemogućava razvoj svih potencijala organizacije!
Kako to promijeniti?

Zahtjeve savremenog poslovanja za fleksibilnošću, brzinom reagovanja, kvalitetom isporučenih usluga i prihvatljivom cijenom za krajnje korisnike, možemo ostvariti samo ako smo u organizacionom smislu sposobni odgovoriti na sve te zahtjeve.

Teme obuke:

  • Savremeni uslovi poslovanja, šta zahtjevaju od današnjih organizacija?,
  • Kako započeti postupak (pre)projektovanja organizacije?;
  • Planiranje organizacije, organizacioni dizajn i organizaciona struktura;
  • Uređivanje organizacionih procesa;
  • Kako sistemski kreirati nove/poboljšane proizvode i usluge?

Obuka je namijenjena svim zainteresovanim koji žele da razvijaju, odnosno poboljšaju upravljačke i konceptualne kompetencije, prije svega najvišem menadžmentu organizacija, vlasnicima, njihovim nasljednicima, direktorima, višem i srednjem menadžmentu.

Radi se u potpuno interaktivnoj obuci, uz analizu praktičnih situacija.

Svim zainteresovanim dostupna su dva termina 25.03. i 30.03.2021. godine u terminu od 10:00 – 16:00 časova.


Mjesto održavanja obuke: Banja Luka, prostorije agencije Spektar, broj mjesta ograničen.

Kotizacija za učesnike iznosi 249,00 KM + PDV, u koju je uračunato osvježenje za vrijeme pauza, ručak i propratni materijal.
U slučaju više prijava iz iste organizacije, ukupna cijena se umanjuje za 10% po polazniku.

Obuku izvodi: mr Miroslav Vukajlović, direktor Agencije Spekar, sa dugogodišnjim iskustvom u upravljanju organizacijama i ulozi poslovnog savjetnika u organizacijama različitih branši.

Program obuke možete pogledati na linku u nastavku https://www.agencijaspektar.com/2021/02/26/program-obuke-upravljanje-organizacionim-promjenama/

Prijavu možete izvršiti putem telefona na brojeve: 051/ 321 930, 065/ 200 444 ili putem e-mail: info@agencijaspektar.com ili putem opcije Prijava na obuku.

Prijava na obuku