fbpx

Studentski servis Agencije Spektar

Ako ste student, na sajtu agencije Spektar, pronađite zanimljive i aktuelne informacije u vezi povremenih poslova, studentskih praksi, studentskih volontiranja, studentskog rada u inostranstvu, kao i interesantnih obuka/treninga namjenjenih za studente.

U današnje vrijeme teško je brzo ispratiti sve mogućnosti koje se nude studentima. Mnoge dobre prilike ostaju propuštene jer se za njih prekasno sazna.

Kako bismo promjenili to pravilo u budućnosti, agencija Spektar pokreće studentski servis koji će na jednom mjestu da ponudi sve bitne infomacije za studente.

Svi zainteresovani za promociju studentskih praksi, studentskih volontiranja, studentskog rada u inostranstvu, studentskih praksi u inostranstvu, studentskih volontiranja u inostranstvu, povremenih poslova za studente i interesantnih obuka/treninga za studente, od sad na raspolaganju imaju novi servis agencije Spektar.

Odgovore na pitanja vezano za saradnju, možete dobiti u agenciji na: email info@agencijaspektar.com , tel: 00387 51 321 930, odnosno Viber-a: 00387 65 200 444.