fbpx

Osnovni kurs knjigovodstva

Cilj obuke: Osposobiti polaznike da samostalno vode poslovne knjige za oblik registracije Samostalni preduzetnik. Polaznici stiču osnovna – početna znanja iz oblasti knjigovodstva za samostalne preduzetnike iz oblasti usluga i trgovine van sistema PDV-a i u sistemu PDV -a. Obuka se obavlja u knjigovodstvenom programu na praktičnim primjerima iz prakse. Obrađujemo: obaveznu knjigovodstveenu dokumentaciju i evidenciju, kalkulacije/nivelacije/otpis, obračun PDV-a, obračun plate, amortizaciju i završni obračun.

Kome je obuka namijenjena: Ovaj kurs mogu pohađati nezaposlena i zaposlena lica kao i osobe koje rade na sličnim pozicijama kojima su ova znanja potrebna da se bolje upoznaju sa radom u robno-materijalnom  knjigovodstvu.

Šta polaznici dobijaju: Polaznici će dobiti spoj teorije i prakse iz oblasti knjigovodstva koja će im omogućiti:

  • Veću konkurentnost na tržištu rada,
  • Brže zapošljavanje,
  • Pokretanje samostalnog biznisa,
  • Dobru osnovu za naredna usavršavanja i napredak u profesiji.

Metodologija rada:

Polaznici koriste računar i rade koristeći specijalizovani softver za knjigovodstvene poslove. Rad je interaktivan uz korišćenje primjera i samostalno rješavanje zadataka. Na ovaj način se obezbjeđuje da polaznici nakon uspješno završenog kursa mogu odmah raditi knjigovodstvene poslove

Trajanje obuke: Obuka traje dva vikenda (dve subote, dve nedelje) u trajanju od 09:00 do 12:00 časova sa kraćim pauzama između lekcija.

Kotizacija: Puna kotizacija za obuku iznosi 300 KM + PDV.

Popusti: Popust za klijenta sa više prijavljenih polaznika iznosi – 10%.

Polaznici dobijaju sertifikat o završenoj obuci.

Prijavu možete izvršiti na kontakte telefone: 051/321-930, 065/200-444 (Viber), email: info@agencijaspektar.com ili putem opcije Prijava na obuku.

    Prijava na obuku