fbpx

Kreditni službenik za područje opštine Posušje, Široki Brijeg, Grude, Ljubuški

Partner mikrokreditna fondacija pruža usluge mikrokreditiranja u Bosni i Hercegovini. Mikrokreditne operacije su započele u aprilu 1997. godine uz podršku Mercy Corps/Scottish European Aid. Partner MKF ima 287 radnika koji rade u 66 ureda na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine. Naša misija je pružanje finansijskih usluga ekonomski aktivnoj populaciji koja ima otežan ili koja nema pristup komercijalnim izvorima finansiranja. Partner je neprofitna organizacija koja sav višak prihoda nad rashodima usmjerava u plasiranje novih mikrokredita u Bosni i Hercegovini. Plasiranjem mikrokredita, Partner mikrokreditna fondacija, ispunjava i svoje socijalne ciljeve direktno utičući na zaposlenost i stvaranje novih radnih mjesta. Vrijednosti za koje se Partner zalaže u radu sa korisnicima mikrokredita i radnicima su: timski rad, iskrenost, jednakost, odgovornost i učenje. Partner mikrokreditna fondacija je u postupku osnivanja mikrokreditnog duštva koje će plasirati kredite u iznosu do 50.000 KM te traži kandidate za rad u mikrokreditnom društvu. Ukoliko želite karijeru u timu budućeg mikrokreditnog društva i želite sticati nova iskustva, dinamičan i kreativan posao, raditi u skladu sa najnovijim svjetskim praksama, a sve u cilju ličnog napretka i napretka sredine u kojoj radite, pozivamo vas da se prijavite na sljedeći Oglas za prijem u radni odnos na poziciji:

Kreditni službenik za područje opštine Posušje, Široki Brijeg, Grude, Ljubuški

Uslovi za prijavu:

 • VSS (ECTS 180 bodova) iz oblasti ekonomije, marketinga ili društvenih nauka,
 • aktivno poznavanje rada sa MS office aplikacijama,
 • BiH državljanstvo,
 • vozačka dozvola B kategorije,
 • organizacijske, prezentacijske, komunikacijske i pregovaračke sposobnosti, izražena kreativnost, fleksibilnost, visoka motivisanost, sposobnost rada u timu, spremnost na terenski rad koji je obavezan.

Nudimo:

 • Radni odnos na neodređeno vrijeme uz obavezan period probnog rada u trajanju od 6 mjeseci,
 • stimulacije za postignute rezultate,
 • efikasnu tehničku i materijalnu podršku.

Od kandidata očekujemo:

 • Da su fleksibilni u smislu radnog vremena i mjesta rada,
 • da su spremni da rade u timovima,
 • da su spremni na kontinuiran rad na terenu i
 • da su spremni na kontinuiranu edukaciju.

Ukoliko ste zainteresovani da se pridružite timu budućeg mikrokreditnog društva, dostavite svoju prijavu putem elektronskog linka: https://kwiksurveys.com/s/zuVuOwHt

Zadržavamo pravo da razgovor i testiranje obavimo samo sa kandidatima koji uđu u uži izbor. Dostavljanjem prijave kandidati daju saglasnost Partner mikrokreditnoj fondaciji Tuzla da njihove lične podatke, navedene u prijavi, može obrađivati u svrhu provođenja postupka zapošljavanja i na osnovu tih podataka vršiti provjere ličnih karakteristika i profesionalnih referenci kod bivših poslodavaca, tražiti podatke iz službenih evidencija nadležnih državnih organa, te nakon okončanja postupka zapošljavanja ove podatke pohraniti u svojim službenim evidencijama na period od 6 mjeseci. Za više informacija možete se javiti putem telefona 035 300 250 ili besplatne info linije na broj: 080 020 207.

Više o nama možete saznati na našoj web stranici: www.partner.ba

Broj izvršilaca: 1

Datum isteka: 21.12.2022

Datum objave: 22.11.2022

Lokacija: Posušje, Široki Brijeg, Grude, Ljubuški


Napomena:

Oglasi objavljeni na web stranici agencijaspektar.com su autorsko pravo Agencije Spektar. Zabranjeno je kopiranje teksta oglasa. Objavljivanjem oglasa podliježete pravnim posljedicama, odnosno naknadi nastale štete.