fbpx

Radnici u proizvodnji prehrambenih proizvoda Brčko

Voćar doo preduzeće za proizvodnju i preradu hrane je osnovano 1989 godine u Brčkom

VOĆAR d.o.o. Brčko je domaća tvornica za proizvodnju i distribuciju prehrambenih proizvoda na području BiH. Tvornica svoje proizvode distribuira na domaćem tržištu putem svojih poslovnica u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru, Zenici i Bihaću. Proizvodni asortiman je svrstan u kategorije:snack proizvoda (flipsi, čipsi, kikiriki,i ostali razni proizvodi iz programa grickalica, suho voće (šljive i grožđice), keksi, začini, sokovi, namazi, vafli. Preduzeće u proizvodnom asortimanu ima 125 gotovih proizvoda.

Radnici u proizvodnji prehrambenih proizvoda Brčko

Opis posla:

 • Rad u proizvodnji prehrambenih proizvoda (kikiriki, suhe šljive, čips, kokice, oblatne).

Uslovi:

 • SSS (prehrambeni, trgovački, kuharski smjer),
 • kandidati koji imaju radno iskustvo u proizvodnji i upravljanju opremom za proizvodnju hrane – pakericama imaju prednost kod zaposlenja i kod obračuna plate.

Nudimo:

 • Obuku u trajanju od 30 dana i osposobljavanje za samostalno obavljanje radnih zadataka,
 • stalni radni odnos,
 • plata stimulatinva,
 • obezbijeđen smještaj radnika koji se prijave iz drugih opština.

Očekujemo da potencijalni kandidati odazovu se odmah na adresu preduzeća gdje će biti obavljen razgovor sa kandidatom i popunjen obrazac PRIJAVNI LIST KANDIDATA ZA ZAPOSLENJE, nakon čega će se kandidatima dati daljna upustva koja se odnose na uslove rada, platu i sve druge naknade koje moze ostvariti.

Pozivaju se svi kandidati koji žele proizvoditi prehrambene proizvode da se jave na telefon 061720012 ili na email: posao@vocar.ba ili putem opcije “Prijavite se za posao”.

Odjel za kadrove:
Musić Esed 061720012

  Pošaljite svoj CV, Biografiju ili sliku. Dozvljene ekstenzije fajlova su: pdf, doc, docx i jpg maximalne veličine 5MB

  Broj izvršilaca: 8

  Datum isteka: 27.09.2022

  Datum objave: 28.08.2022

  Lokacija: Brčko


  Napomena:

  Oglasi objavljeni na web stranici agencijaspektar.com su autorsko pravo Agencije Spektar. Zabranjeno je kopiranje teksta oglasa. Objavljivanjem oglasa podliježete pravnim posljedicama, odnosno naknadi nastale štete.